Alt du trenger å vite om apotekene på Ensjø – Fra Vitus Apotek til Apotek 1

Ensjø er et område i Oslo som har flere apoteker å velge mellom. Blant de mest populære apotekene i området finner vi Vitus Apotek og Apotek 1. Disse apotekene tilbyr et bredt utvalg av produkter og tjenester for å møte ulike behov hos kundene. Her er en oversikt over alt du trenger å vite om apotekene på Ensjø.

Vitus Apotek Ensjø

Vitus Apotek Ensjø er en del av Vitus-kjeden og ligger på Ensjø Torg. Dette apoteket har et moderne og innbydende miljø, og det er enkelt å finne frem til. Apoteket tilbyr et bredt spekter av reseptbelagte legemidler, apotekvarer og hudpleieprodukter. Kundene kan også få råd og veiledning fra de ansatte hvis de har spørsmål eller trenger hjelp.

Apoteket har også et stort utvalg av kosttilskudd og helseprodukter, samt baby- og barneprodukter. Kundene kan være sikre på at de alltid finner det de trenger hos Vitus Apotek Ensjø.

Åpningstider og beliggenhet

Vitus Apotek Ensjø har generøse åpningstider for å imøtekomme kundenes behov. Apoteket er åpent fra mandag til fredag fra kl. 09.00 til 19.00, og lørdag fra kl. 10.00 til 17.00. Det holder også åpent på søndager fra kl. 12.00 til 18.00.

Apoteket ligger sentralt til på Ensjø Torg, og det er enkelt å komme seg dit med offentlig transport eller bil. Det er også parkeringsmuligheter i nærheten.

Apotek 1 Ensjø

Apotek 1 Ensjø ligger også på Ensjø Torg, og er en del av Apotek 1-kjeden. Dette apoteket er kjent for sitt brede utvalg av legemidler, apotekvarer og helseprodukter. Kundene kan være trygge på at de får god service og kvalitetsprodukter hos Apotek 1 Ensjø.

Apoteket tilbyr også hjemlevering av legemidler for de som ønsker det. Dette er en praktisk tjeneste for de som har utfordringer med å komme seg til apoteket eller trenger legemidler levert rett hjem til seg.

Åpningstider og beliggenhet

Apotek 1 Ensjø har åpent fra mandag til fredag fra kl. 09.00 til 18.00, og lørdag fra kl. 10.00 til 15.00. Apoteket ligger sentralt til på Ensjø Torg og er enkelt å finne frem til.

Oppsummering

Om du er på jakt etter et apotek på Ensjø, har du to gode alternativer å velge mellom. Både Vitus Apotek Ensjø og Apotek 1 Ensjø tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter, gode åpningstider og enkel tilgjengelighet.

Du kan besøke Vitus Apotek Ensjø på Ensjø Torg, der du vil få hjelp av de ansatte til å finne det du trenger. Apoteket har også generøse åpningstider, både i ukedagene og i helgene.

Apotek 1 Ensjø er et annet populært apotek som tilbyr et bredt utvalg av legemidler og helseprodukter. Her får du også god service og muligheten til å få legemidler levert hjem.

Så, uansett om du trenger en resept, apotekvarer eller råd og veiledning, kan du trygt besøke Vitus Apotek Ensjø eller Apotek 1 Ensjø for å få det du trenger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er Vitus Apotek Ensjö lokalisert?

Vitus Apotek Ensjö ligger på Ensjö torg. §

Hvilket apotek er tilgjengelig på Ensjö torg?

Vitus Apotek Ensjö er det apoteket som ligger på Ensjö torg. §

Hvordan er åpningstidene til Apotek Ensjö?

Åpningstidene til Apotek Ensjö kan variere, så det er best å sjekke deres nettside for oppdatert informasjon. §

Hvor kan jeg finne Apotek 1 Ensjö?

Apotek 1 Ensjö ligger også på Ensjö torg. §

Er Vitus Apotek samme som Apotek 1 på Ensjö torg?

Nei, Vitus Apotek og Apotek 1 er forskjellige apotek, selv om begge har filialer på Ensjö torg. §

Hvilket apotek gir best service på Ensjö torg?

Både Vitus Apotek og Apotek 1 på Ensjö torg streber etter å gi god service til sine kunder. §

Hvordan er parkeringsmulighetene på Ensjö torg?

Det er parkeringsmuligheter på Ensjö torg for de som kommer med bil. §

Hva er åpningstidene til apotekene på Ensjö torg?

Åpningstidene til Vitus Apotek Ensjö og Apotek 1 Ensjö kan variere, så det anbefales å sjekke deres nettsider for oppdatert informasjon. §

Er det noen andre apoteker i nærheten av Ensjö torg?

På Ensjö torg finner du kun Vitus Apotek og Apotek 1. §

Hvordan kan jeg kontakte Vitus Apotek Ensjö?

Du kan kontakte Vitus Apotek Ensjö ved å ringe deres telefonnummer eller besøke deres nettside for mer informasjon. §

Artiklen Alt du trenger å vite om apotekene på Ensjø – Fra Vitus Apotek til Apotek 1 har i gennemsnit fået 4.6 stjerner baseret på 40 anmeldelser