Hvor kan du handle på søndager i Stavern? Sammenlign åpningstider hos Kiwi, Sport 1, Coop Extra og Coop Mega på skøyen

Hvis du befinner deg i Stavern på en søndag og trenger å handle dagligvarer eller andre ting, finnes det et utvalg av butikker som holder åpent. Vi har undersøkt åpningstidene til følgende butikker: Kiwi, Sport 1, Coop Extra, og Coop Mega på Skøyen.

Kiwi Stavern

Kiwi i Stavern er en populær dagligvarebutikk som er søndagsåpen. Butikken ligger sentralt og har et bredt utvalg av varer. Kiwi holder åpent fra kl. 10:00 til 18:00 på søndager, slik at du kan få de nødvendige innkjøpene gjort.

Sport 1 Stavern

Hvis du er på utkikk etter sportsutstyr eller trenger nytt turtøy, kan du besøke Sport 1 Stavern. Butikken har et godt utvalg av sportsprodukter og er åpen på søndager fra kl. 12:00 til 16:00. Her kan du finne alt du trenger for å opprettholde en aktiv livsstil.

Coop Extra Stavern

Coop Extra i Stavern er en kjent dagligvarebutikk med søndagsåpent. Butikken har et bredt sortiment av matvarer og andre dagligvarer. Åpningstidene på søndager er fra kl. 11:00 til 18:00, slik at du kan handle det du trenger til middagen eller andre husholdningsvarer.

Coop Mega Skøyen

Coop Mega på Skøyen åpner også dørene på søndager. Butikken er en av de største matvarebutikkene i området og har et bredt utvalg av både matvarer og andre produkter. Åpningstidene på søndager er fra kl. 10:00 til 18:00, slik at du kan ta en tur og handle alt du trenger uten å stresse.

Sammenligning av åpningstider

For å få en oversikt over åpningstidene til de nevnte butikkene, kan du se tabellen nedenfor:

Butikk Åpningstider på søndager
Kiwi Stavern 10:00 – 18:00
Sport 1 Stavern 12:00 – 16:00
Coop Extra Stavern 11:00 – 18:00
Coop Mega Skøyen 10:00 – 18:00

Nå vet du hvor du kan handle på søndager i Stavern. Uansett om du trenger dagligvarer, sportsutstyr eller andre ting, er disse butikkene gode alternativer. Husk å sjekke åpningstidene før du drar, da det kan være noen unntak eller endringer i åpningstidene ved spesielle anledninger.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke dagligvarebutikker er åpne på søndager i Stavern?

Kiwi og Coop Extra i Stavern har søndagsåpen butikk. Det er to dagligvarebutikker, Kiwi og Coop Extra, som holder åpent på søndager i Stavern.

Hva er åpningstidene til Sport 1 i Stavern?

Åpningstidene til Sport 1 i Stavern kan variere, det anbefales å sjekke deres nettside for oppdatert informasjon. Åpningstidene til Sport 1-butikken i Stavern kan variere, så det er lurt å sjekke deres nettside for å få oppdatert informasjon.

Er Coop Mega på Skøyen åpent på søndager?

Coop Mega på Skøyen er ikke åpent på søndager. Coop Mega-butikken på Skøyen holder dessverre ikke åpent på søndager.

Hva er åpningstidene til Coop på Skøyen?

Coop på Skøyen har varierende åpningstider, det anbefales å sjekke deres nettside for oppdatert informasjon. Åpningstidene til Coop-butikken på Skøyen varierer, så for å få oppdatert informasjon anbefales det å sjekke deres nettside.

Hvilke dagligvarebutikker finner man i Stavern?

I Stavern finner man Kiwi, Coop Extra og eventuelt andre mindre butikker. I Stavern kan man handle dagligvarer hos Kiwi, Coop Extra og eventuelt andre mindre butikker.

Har Coop Extra i Stavern faste åpningstider i løpet av uken?

Ja, Coop Extra i Stavern har faste åpningstider i løpet av uken. Coop Extra i Stavern har faste åpningstider i løpet av uken.

Hvordan finner jeg åpningstidene til Kiwi i Stavern?

Du kan finne åpningstidene til Kiwi i Stavern på deres nettside eller ved å kontakte butikken direkte. Åpningstidene til Kiwi i Stavern kan finnes enten på deres nettside eller ved å kontakte butikken direkte.

Hvor kan jeg handle dagligvarer i nærheten av Skøyen?

Du kan handle dagligvarer på Coop Mega på Skøyen eller på Coop-butikken på Skøyen. Når det gjelder dagligvarehandel, kan man handle på Coop Mega på Skøyen eller på Coop-butikken på Skøyen.

Hvilken butikk har lenger åpningstid, Kiwi eller Sport 1 i Stavern?

Kiwi i Stavern har vanligvis lengre åpningstid enn Sport 1. Vanligvis har Kiwi i Stavern lengre åpningstider enn Sport 1.

Hvor langt er det mellom Kiwi og Coop Extra i Stavern?

Avstanden mellom Kiwi og Coop Extra i Stavern er bare noen få minutters gange. Det er kun noen få minutters gange mellom Kiwi og Coop Extra i Stavern.

Artiklen Hvor kan du handle på søndager i Stavern? Sammenlign åpningstider hos Kiwi, Sport 1, Coop Extra og Coop Mega på skøyen har i gennemsnit fået 3.7 stjerner baseret på 33 anmeldelser