Ingrid sørli glomnes nrk

Lot seg irritere av NRK under oppvarminga: – Det var ikke …

1. des. 2022 — Tandrevold varmet opp sammen med Femsteinevik og bet seg også merke i ordene som falt fra NRKs kommentatorduo Ingrid Sørli Glomnes og Ola …

Ingrid Sørli Glomnes blir kommunikasjonssjef … – KOM24.no

Ingrid Sørli Glomnes blir kommunikasjons­sjef i Tennisforbundet

Ingrid Sørli Glomnes. @iglomnes. journalist og kommentator i NRK-sporten og Discovery/Eurosport ‍♂️ ⛷. Oslo Joined April 2009.

Takker av i NRK og Discovery etter tolv år.

Ingrid Sørli Glomnes (@iglomnes) / Twitter

Vært tilknyttet NRK Sport siden vinteren 2011 som sportsjournalist og kommentator. Jobbet med de fleste idretter som enten kommentator og/eller reporter, men …

Ingrid Sørli Glomnes – Daglig leder – LinkedIn

Ett tips til alle: skru av lyden på fjernsynet og lytt på Nrk sport samtidig. Der kommenterer dem som har kompetansen. Ingen over, ingen ved siden! 1 thn Lapor.

Kommentar: Stygg hets mot OL-kommentator – VG

Ingrid Sørli Glomnes er på Facebook. Bli medlem av Facebook for å komme i kontakt med Ingrid Sørli Glomnes og andre du kanskje kjenner. Facebook gir deg…

Skiskytterkommentator Ingrid Sørli Glomnes får uverdig medfart i sosiale medier. Blir folk ekstra slemme overfor en kvinnelige TV-stemme?

KOMMENTAR: Skiskytterkommentator Ingrid Sørli Glomnes…

1. mar. 2017 — Ingrid Sørli Glomnes ble liggende hjelpesløs i senga da hun var på vei til storbakken i Lahti for å kommentere søndagens hopprenn.

Ingrid Sørli Glomnes | Facebook

16. des. 2022 — Takker av i NRK og Discovery etter tolv år. – For meg som både elsker formidling og tennis er dette en unik mulighet.

Ski-VM i Lahti: – NRK-kommentator falt sammen på hotellet

Ski-VM i Lahti: – NRK-kommentator falt sammen på hotellet: – Ble liggende uten å være i stand til å bevege noe

Ingrid Sørli Glomnes ble liggende hjelpesløs i senga da hun var på vei til storbakken i Lahti for å kommentere søndagens hopprenn.

Ingrid Sørli Glomnes blir kommunikasjonssjef i Tennisforbundet

Keywords: ingrid sørli glomnes nrk