Posten hente pakke

Tjenester på Posten

Få varsel og hentekoder i Posten-appen. Appen gir deg en oversikt over dine sendinger og gjør det enkelt å spore pakker som sendes med Posten og Bring.

På Posten kan vi hjelpe deg med en rekke postale tjenester, leie en postboks, kjøpe innpakningsutstyr, hente returposer for kaffekapsler eller Fretexposen.

Pakke til hentested – få beskjed i Posten-appen eller på SMS

For disse sendingene har du 3 ukers hentefrist: · Brev som er for stor for postkassen (innland og fra utland) · Rekommandert brev (innland og fra utland) …

Når du handler på nett, kan du selv velge hvordan du skal motta varene. Du kan velge å hente dem på Posten, i en pakkeboks eller få de levert hjem.

Hentefrister på sendinger i Posten

Pakkeboks fra Posten lar deg hente pakkene dine nærmere der du bor eller ferdes, til alle døgnets tider. Bruk Posten-appen til å åpne luken i pakkeboksen.

Velkommen, her kan du finne priser, kjøpe frakt, spore pakker, melde flytting, finne adresser eller nærmeste Post i Butikk og mye mer. Ingen kjenner Norge bedre.

Pakkeboks – hent pakker der du vil, når det passer deg – Posten

Pakkeboks – hent pakker der du vil, når det passer deg

Med Posten-appen kan du åpne luke i pakkeboksen, se når og hvor pakkene kan hentes, å, sende pakke og få mulighet til å bestille hjemlevering om du ønsker …

Pakkeboks fra Posten lar deg hente pakkene dine nærmere der du bor eller ferdes, til alle døgnets tider. Bruk Posten-appen til å åpne luken i pakkeboksen.

Hente sendinger i Pakkeboks – Posten

Hente sendinger i Pakkeboks

Pakker bestilt til postkassen (Pakke i postkassen), men som ikke får plass og må hentes på Posten. Sendinger du har valgt å hente på et annet hentested enn ditt …

Vi har samlet noen spørsmål og svar på det kunder har lurt på om det å hente sendinger i Pakkeboks. Eller du kan ringe oss.

Leveringsalternativer for netthandel – Posten

Leveringsalternativer for netthandel

Pakkeautomater er plassert innendørs og du kan hente pakkene dine innenfor åpningstidene til hentestedet. Pakkebokser er plassert ute og er døgnåpne.

Få varene levert slik du vil. Når du har handler på nett, kan du velge hvor raskt du ønsker varen og hvor du ønsker varen levert.

Pakkeautomat eller Pakkeboks – hent pakker enkelt hos Posten

Du kan sende både brev og Norgespakke™ 0–5 kg fra din egen postkasse, … Har du returetikett fra et annet selskap må pakker leveres der du hentet den.

Pakkeautomater er plassert innendørs og du kan hente pakkene dine innenfor åpningstidene til hentestedet. Pakkebokser er plassert ute og er døgnåpne.

Send fra egen postkasse – Posten

Send fra egen postkasse

Postens døgnåpne pakkebokser har vært en enorm suksess. … I løpet av 2020 var det svært mange som ønsket å hente pakkene sine i Pakkeboks, ikke minst på …

Du kan sende både brev og Norgespakke™ 0–5 kg fra din egen postkasse, et trygt alternativ når du ikke har tid til å gå på Posten.

Hent pakkene når du vil i Pakkeboks – Posten

Hent pakkene dine når du vil i Postens pakkebokser

15. sep. 2022 — 1. oktober blir det kortere hentefrist på pakker hos Posten. Det melder de selv på egen nettside. I dag er det slik at man har 14 dagers …

Postens døgnåpne pakkebokser har vært en enorm suksess. I løpet av 2021 utvides tjenesten med nye pakkebokser på 1000 steder over hele landet.

Hente pakke – Ny hentefrist på Posten – Dinside

Hente pakke – Ny hentefrist på Posten

– Hoper seg opp.

Keywords: posten hente pakke, hente pakke på posten