Sør øst politidistrikt twitter

Politet på Twitter: – Framstår krenkende – Dagbladet

Politet på Twitter: – Framstår krenkende

2. jan. 2023 — Politiet Sør-Øst innledet 2023 med en Twitter-melding som førte til storm i kommentarfeltet. – Bryter personvernet, mener flere.

Politiet Sør-Øst innledet 2023 med en Twitter-melding som førte til storm i kommentarfeltet. – Bryter personvernet, mener flere.

Politi og hendelser – her får du siste nytt fra distriktet vårt

Politi, Hendelser | Politi og hendelser – her får du siste nytt fra distriktet vårt

8. jan. 2020 — Rundt klokken 3 natt til lørdag meldte Sør-Øst politidistrikt på Twitter at en 18 år gammel gutt ble stanset i en trafikkontroll i Larvik, …

Politiloggen i Vestfold og Telemark – NRK

Bilen skal ha havnet i en snøfonn etter at sjåføren først forsøkte å stikke av fra en kontroll, opplyser politiet. Sjåføren er mistenkt for ruskjøring.

Åtte tatt for å kjøre for fort – varden.no

Åtte tatt for å kjøre for fort – varden.no

for 10 timer siden — … forenklede forelegg for fartsovertredelse og ett gebyr for manglende bruk av bilbelte, oppsummerer Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

Nyheter fra Telemark

Mann i 60-åra tatt uten lappen – varden.no

Mann i 60-åra tatt uten lappen – varden.no

for 12 timer siden — Utrykningspolitiet stoppet en sjåfør for kontroll i Hesselbergsgate i Skien … Han blir anmeldt, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

Nyheter fra Telemark

Mann pågrepet etter voldhendelse i Porsgrunn – TV2

Mann pågrepet etter voldhendelse i Porsgrunn – mann kritisk skadd – TV 2

for 6 døgn siden — – Politiet har pågrepet en mann som er mistenkt i saken. Han ble pågrepet i nærheten av antatt åsted, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

TV 2 Nyheter Livestudio – Siste nytt i dag

Lastebil og gravemaskin i ulykke i Alta – NÅ Nyhetsdøgnet

Lastebil og gravemaskin i ulykke i Alta – VG Nå: Nyhetsdøgnet

På Twitter skriver politiet rett før klokken 22 at brannen kan ha startet i … oppsøke Kongsberg sentrum de neste 24 timene, melder politiet i Sør-øst.

Føreren av en lastebil satt fastklemt etter en trafikkulykke mellom en lastebil og en gravemaskin i alta. Dette skjedde på E6 ved Leirbotnvann.

Keywords: sør øst politidistrikt twitter