Vg live valg

Følg direkte: Valget i Sverige – VG

11. sep. 2022 — Sveriges sittende statsminister, Socialdemokraternas partileder, Magdalena Andersson, innkaller til pressekonferanse klokken 19.30.

Her får du fortløpende siste nytt om det svenske riksdagsvalget.

Valg i Sverige – VG

Sverigedemokraterna får tunge lederverv i Riksdagen · Regjeringsforandlinger i Sverige: – Ingenting er klart før alt er klart.

Les nyheter, artikler og se videoer om Valg i Sverige på VG

Her er Åkesson på vei inn til samtaler hos Moderaterna – VG

12. sep. 2022 — Det svenske valget er ikke avgjort og de siste stemmene er ennå ikke talt opp. Ifølge Aftonbladet har Moderaterna og Sverigedemokraterna …

Det svenske valget er ikke avgjort og de siste stemmene er ennå ikke talt opp. Ifølge Aftonbladet har Moderaterna og Sverigedemokraterna startet regjeringsforhandlinger.

Ulf Kristersson om valgseieren: – Jeg er stolt – VG

14. sep. 2022 — Jeg starter nå arbeidet med å danne en ny effektiv regjering. En regjering for hele Sverige og for alle innbyggere, sier Moderaternas …

Høyresiden øker ledelsen og erklærer seier etter valgthrilleren i Sverige.

Sverigedemokraterna til VG: – Om fire år blir vi størst

Sverigedemokraterna til VG: – Om fire år blir vi størst – VG

11. sep. 2022 — STOCKHOLM/OSLO (VG) Det nasjonalistiske partiet Sverigedemokraterna ligger an til å bli Sveriges nest største parti.

STOCKHOLM/OSLO (VG) Det nasjonalistiske partiet Sverigedemokraterna ligger an til å bli Sveriges nest største parti. Men det holder ikke for partiledelsen.

Rødt flertall i Danmark – VG

1. nov. 2022 — Statsminister Mette Frederiksens røde blokk får flertall etter valget. Likevel vil hun søke samarbeid på tvers av blokkene.

Statsminister Mette Frederiksens røde blokk får flertall etter valget. Likevel vil hun søke samarbeid på tvers av blokkene.

Én dag før «rysar»-valget: Mot mer rot i svensk politikk? – VG

Debatt: Én dag før «rysar»-valget: Mot mer rot i svensk politikk? – VG

10. sep. 2022 — Det eneste som med sikkerhet kan sies på forhånd om det svenske riksdagsvalget i morgen, 11. september, er at tellingen av stemmene blir …

Det eneste som med sikkerhet kan sies på forhånd om det svenske riksdagsvalget i morgen, 11. september, er at tellingen av stemmene blir uvanlig spennende.

Høyresiden leder etter sjokk-comeback – VG

12. sep. 2022 — STOCKHOLM/OSLO (VG) De siste tallene viser at blå side går forbi rød side i valget i Sverige. Men svenskene må smøre seg med tålmodighet i …

STOCKHOLM/OSLO (VG) De siste tallene viser at blå side går forbi rød side i valget i Sverige. Men svenskene må smøre seg med tålmodighet i påvente av det endelige valgresultatet.

Så splittet er Sverige – VG

12. sep. 2022 — Men en ting er sikkert: Det svært jevne valget vitner om en dyp splittelse blant det svenske folket. For selv om Socialdemokraterna fortsatt er …

STOCKHOLM (VG) Sverigedemokraterna har ført svenskene fra hverandre, mener velgerne dagen derpå.

Dagens kampoversikt for alle lag og ligaer i fotball • VG Live

VG Live

Kampoversikt for alle lag og ligaer i fotball. På VG Live finner du oversikten over dine favorittlag og ligaer i fotball.

Keywords: vg live valg