Det koster å flytte hjemmefra

De fleste nettbutikker tilbyr nå ulike leveringsmetoder. En som er veldig vanlig er å få den levert til et utleveringssted, og så kan du bare stikke innom etter bestillingen din når det passer deg. Fraktalternativet er svært rimelig, og typisk også den billigste løsningen for levering.

Du bør også foretrekke å få varene sendt dit du bor eller til ditt arbeid. Fraktmetoden vil være et hakk dyrere i gjennomsnitt, men til og med ekstremt grei. Den billigste typen levering kan ikke motbevises ved å hente varene selv, noe som dessverre krever at du er i nærheten av nettselskapets lager.

Forsendelsestiden er selvfølgelig superviktig i tilfelle du trenger dine nye produkter umiddelbart, og for det formålet er det avgjørende at du undersøker den estimerte leveringstiden for den aktuelle varen.

Flere nettselskap gir levering etter en enkelt virkedag for flere varenumre, som imidlertid krever at bestillingen gjøres før et eksakt tidspunkt, slik at de har mulighet til å få varene til forsendelsen selskap før lageransatte holder fire-nattsvakt .

Noen nettbutikker tilbyr gratis frakt, men ofte gjelder dette kun hvis du handler for et bestemt beløp. Ellers bør du velge den rimeligste fraktmetoden, som typisk – uansett om du bor i nærheten av Holstebro, Frederikshavn eller Nivå – vil være å få transportøren til å kjøre produktene dine til et utleveringssted.

Et hav av forskjellige alternativer for frakt

Det har vist seg å være super uproblematisk for internettbrukere å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) fra forskjellige internettselskaper og av den grunn de fleste har e-bedrifter ikke kunne unngå å presse prisnivået på en rekke av sine produkter – for babyer og barn, og også for voksne – betydelig, og til og med noen ganger tilby gratis frakt.

Men det kan fortsatt være lukrativt å sjekke flere nettbutikker etter rabatt før du fullfører bestillingen, slik at du er garantert å få den beste prisen.

Vi anbefaler å handle med kort eller betale med mobiltelefonen. Alternativt kan du vurdere et avbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfelle du foretrekker å betale regningen over en periode.

Før folk bestiller fra en netthandler bør man liksom vurdere nettbutikkens forretningsavtale, men det er selvsagt ikke særlig spennende.

Et annet alternativ kan være å sjekke om nettselskapet er medlem av e-merkeordningen, da dette vanligvis er en indikator på at nettforhandleren overholder gjeldende dansk lovgivning, i tillegg til at nettbutikk blir ofte vurdert av advokater som har innsikt i gjeldende lover. I tillegg gir det deg grunn til å hjelpe hvis du blir påført vanskeligheter som følge av handelen din.

I tillegg til dette sørger vi for at du blir introdusert til det mest relevante regelverket som kan håndheves i forbindelse med pålegget, f.eks. hvilken bytterett e-selskapet garanterer. På grunn av dette er det like avgjørende at du fortsatt oppbevarer e-postkvitteringen, slik at du kan bevise handelen din i fremtiden, uansett om du kjøper til en voksen eller et barn.

Et stort antall nettbedrifter annonserer med 1-dagers frakt

Trustpilot gir ganske greie løsninger for å se nærmere på en stor del av andre forbrukeres anmeldelser, og her er det nyttig at du analyserer nettselskapsvurderinger før du handler.

Facebook leder på samme måte til visse uavhengige sjanser til å bli kjent med nettbutikkens kundefokus. I tillegg til det finnes det en rekke nettforhandlere hvor det er mulig å sende inn en vurdering av kjøpet sitt, som også bør brukes til å ta stilling til kundetilfredshet.

Nettstedet vårt er finansiert av annonseinntekter. Vi samarbeider med en rekke ulike nettbutikker siden vi viser selskapenes varer, og mottar provisjon i tilfelle brukeren vi videresender fullfører en bestilling.