Guide: Hvordan gjøre spilloppsettet ditt enda bedre

Mange nettbutikker tilbyr i dag en rekke leveringsmetoder. En favoritt i dag er pakkebutikken, hvor du kan hente bestillingen når den passer inn i kalenderen din. Fraktløsningen er derfor spesielt rimelig, og ofte også den mest prisbevisste leveringsmetoden.

En rekke e-selskaper gir dag-til-dag levering på mange av butikkens varenumre, men vær oppmerksom på at dette krever at bestillingen behandles før et gitt tidspunkt, slik at de kan få tilberedt produktet før lagerpersonalet holder four-night stand.

Inntil flere internettforhandlere garanterer gratis frakt, men ofte bare hvis du kjøper for et visst beløp. I tillegg bør du ta den billigste løsningen for levering, som vil være – enten du er i Kolding, Nyborg eller Billund – å få pakken kjørt til et utleveringssted.

Det billigste alternativet for frakt

Det er nå svært praktisk for forbrukere å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) hos forskjellige nettselskaper, og de fleste nettbutikker har blitt presset til å redusere betydelig prisnivået på mange av varene deres – for barn og babyer, så vel som for voksne – og til og med noen ganger gir gratis levering.

På den annen side kan det tross alt være lønnsomt å studere flere nettselskaper etter rabatt før du fullfører handlen, slik at du ikke er i tvil om å få den beste prisen.

Du bør imidlertid være klar over at dersom en e-butikk tilbyr et produkt til en utsalgspris som kan oppleves som utrolig billig, så kan dette ofte være et tegn på et svindelselskap på nett. Å handle med kort er imidlertid en del av et regelverk som forsvarer kunden mot uærlige internettlagre.

Vi anbefaler generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en annen løsning bør du benytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, i den grad du ber om å få refundert pengene i flere rater.

Før folk kjøper fra en internettforhandler, må du se på vilkårene og betingelsene fra tid til annen, men det er noen ganger ikke superspennende.

Et annet alternativ kan kanskje være å finne ut om internettvirksomheten er e-merke tilkoblet, for det skal være et symbol på at nettbutikken anerkjenner de danske retningslinjene, i tillegg til internettvirksomheten fra tid til annen møtes av fagfolk som har kunnskap om gjeldende regelverk. Det er en veldig god snarvei til hjelpsom service, i tilfelle du opplever vanskeligheter med å handle.

Shopping via Internett vokser og vokser

Trustpilot gir deg visse gode muligheter til å kartlegge synspunktene til en rekke tidligere kjøpere og derfor anbefales det at du blir mer kunnskapsrik om nettbutikkens vurderinger før du legger inn bestillingen.

Facebook gir deg også en rekke troverdige muligheter til å få innsikt i nettbutikkens pålitelighet. Her ser vi en rekke nettbutikker hvor kunder kan publisere en evaluering av bedriftens tjeneste, som også kan brukes til å vurdere hvor fornøyde kundene er.

Dette nettstedet er finansiert av annonser. Vi hjelper en samling nettforhandlere der vi annonserer butikkenes produkter, og samler inn provisjon når personene vi sender på fullfører en bestilling.

Orientering angående tilbud og nettvirksomhet vedlikeholdes jevnlig, men det tas ikke ansvar for justeringer som kan ha blitt gjort etter at vi sist oppdaterte nettsidens data.